5 Mayıs 2014 Pazartesi

Oturduğunuz yerden incelten Parabensiz Doğum Sonrası Korseleri, Bel ve Basen Ürünleri Pure Nature’da

İster normal isterseniz sezaryenle doğum yapın, kadınlar için asıl sorun, sonrasında ne olduğu... Elbette dünyanın en büyük mutluluğu artık kucağınızda. Artık onunla tek bedende olduğundan daha iç içe bir hayatınız var. Siz nereye, bebeğiniz de oraya. Onsuz su içmeye bile gidemezsiniz. Hem zaten mis kokulu bebeğinizi bırakıp neden gidesiniz.

Ancak bu güzel anları biraz geride bırakıp, kendinizi düşünmeye başlamanız gereken dakikalara biraz dikkat çekmek gerekiyor. Dakikalar diyorum, çünkü artık muhtemelen kişisel bakımınız, görüntünüz, saçınız ve en önemlisi doğumla birlikte aldığınız fazla kilolar ve deforme olmuş vücut şeklinizi düzeltmeniz için günde sadece üç beş dakikanız var.  Artık kişisel bakıma ayıracağınız zamanın çok daha değerli bir ortağı var; bebeğiniz. Peki üç beş dakikada bu eski bedene dönüş nasıl gerçekleşecek?

İsterseniz önce Pure Nature ürün müdürü Tuğçe Uysal’dan akıllı tekstil teknolojisi ile doğum sonrasında eski bedeninize dönmenin kolay yolunu dinleyelim

Pure Nature Ürünlerinin Doğum Sonrası Kullanımı | izlesene.com

Doktorunuz illaki size bir korse tavsiye etmiştir. Peki ya bu korsenin daha akıllısı, daha gelişmişi varsa? Sadece bir korse değil, artık akıllı bir teknoloji ile üretilmiş Kozmetik Giyim ürünleri olan Pure Nature var.  Pure Nature, mikrokapsülasyon teknolojisi ile üretilen,  mikrokapsül üretimi Fransa’da yapılan ve Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Fransız Intertek Laboratuvarları’nın tüm testlerinden başarı ile geçmiş olan bir marka. 2 yıla yakındır hızla yaygınlaşan akıllı tekstil ürünlerinin lider markası olarak, http://www.purenature.com.tr ‘da görebileceğiniz ürün yelpazesini her gün genişletiyor.

Vücudunuzu şekillendiren, toparlayan, cildi nemlendirerek fark edilir ölçüde pürüzsüzleştiren ve selülite iyi gelen akıllı mikrokapsüller ile kadınların artık oturduğu yerden, sadece günlük hareketleri ile güzelleşmesi mümkün hale geldi. Sadece günlük hareketlerinizle bile, bu mikrokapsüller vücudunuza masaj etkisiyle nüfuz ediyor. En güzel tarafı da ürünlerin paraben içermemesi, yani doğum yapmış annelerin rahatlıkla kullanabilmesidir.

Doğum sonrasında sadece karın değil, basen, bel ve kol gibi bölgelerinizle ilgilenecek olan bu ürünlere göz atmak isterseniz, linke tıklamanız yeterli: http://bit.ly/1r46ydu

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder