24 Eylül 2014 Çarşamba

En değerli aile miraslarımızdan biri; Domestos...

Beni tanıyanlar veya okuyanlar bilir. Gıdadan, ev temizlik ürününe, makyaj pamuğundan, cam şişe su tercihime kadar elimden geldiği kadar doğal ve organik yaşamayı kendine hedef edinmiş titiz bir anneyim. Oğlum doğduktan sonra onun odasında, mama sandalyesinde ve hatta elinin-teninin değdiği tüm yerlerdeki temizliğinde tercih ettiğim markalar konusunda uzun araştırmalar yaptım. Şimdilerde ise önümüzdeki yıllarda oğlumun tuvalet eğitiminin başlayacak olması ve bizlerle aynı tuvaleti kullanacak olması beni şimdiden endişelendirmeye başladı bile.  Bu durumunda içimi rahatlatan tek ürün Domestos. Annemin evinde kullanılmasına alıştığım adete bir aile mirası gibi nesilden nesile aktardığımız, eşimle daha biz evimize taşınmadan önce evimize giren bu ürünün artık Domestos 7'li püskürtme sistemli bir ürünü de var!

Kullandığım, memnun kaldığım veya kalmadığım tüm ürünlerle ilgili sizlerle mutlaka tecrübelerimi paylaşıyorum.  Bu yüzden de kullanıp çok memnun kaldığım Türkiye’yi yoğun kıvamlı çamaşır suyuyla tanıştıran Domestos’un bu harika ürünü ile ben de sizleri tanıştırmak, tanıyanlarınız içinde daha da yakından tanımanızı sağlamak istiyorum.

Türkiye’de her iki evden birinde Domestos kullanılıyor ve bu oran oldukça fazla. Domestos yine bir ilke imza atıyor ve 7'li püskürtme sistemli Domestos’u evlerinize kadar getiriyor. Peki nedir bu 7'li püskürtme sistemi? Kısaca anlamak gerekirse kapağındaki 7 delikli püskürtme sistemi sayesinde ürünü tazyikli bir biçimde hızla geniş bir alana yayılmasını sağlıyor. Bu yeni kapak sayesinde sizler de ulaşılması zor yerlere zahmetsizce ulaşıyor ve mikropları öldürüyorsunuz. Bu da çocuğunuzla beraber kullandığınız tuvaletinizde özellikle bir anne olarak her zaman içinizin rahat olacağı anlamına geliyor.

Peki gelelim kullanım şekline; üründen ve kapağının verdiği faydadan maksimum yararlanabilmek için ürünü kolezet veya duvarlarda dikey yüzeylere kullanılmasını öneriyorlar. Bu şekilde erişimi zor olan yerlere kolayca ulaşabiliyor ve gizlenen mikropları öldürebiliyorsunuz! Üstelik fiyatı da 3,49 TL.

İçerik: momsblognote.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder