18 Şubat 2014 Salı

Bi Küçük Eylül Meselesi


Bi Küçük Eylül Meselesi 14 Şubat'ta vizyona giren harika bir film. Daha çok yeni, çok taze... Eşimle 14 Şubat için tercih ettiğimiz yemek sonrası etkinliğimiz bu oldu. Şahane geçen Harvey Nichols'ta ki akşam yemeğimizin detaylarını başka bir postta anlatacağım :)

Gelelim bu şirin hikayeye; baş rollerini Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı filmin yönetmenliğini ise Kerem Deren üstlenmiş. Çok açık söyleyebilirim ki son zamanlarda izlediğim en güzel aşk filmlerinden biri. Engin Akyürek zaten oyunculuğuna hayran olduğum bir sanatçı. Bir adama her rol yakışır mı ? Yakışıyor işte... Aşk filmi izlemekten keyif alan eşlere nacizane tavsiyemdir film.

Konusu ise şöyle; Her şeyin yolunda gittiği bir hayata sahip olan Eylül, talihsiz bir olay sonrasında yaşamının son bir ayını unutur. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada'ya gider ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül'e kendisini hatırlaması gerektiğini, aşık olduğu adam olduğunu söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder