4 Haziran 2014 Çarşamba

Banz Güneş Gözlükleri

Banz markasını tüm anneler neredeyse biliyor, bebek güneş gözlüğü üreten ünlü bir marka. Anneler markayı tanıyor tanıyor olmasına ama içeriğini pek bilmiyor. Pek çok anne arkadaşım ile defalarca güvenilirliğini tartıştık bu markanın, bende dayanamayıp Türkiye Temsilcisi Sevgili Barış Terzioğlu ile iletişime geçtim. Kendisinden bir bilgi yazısı talep ettim. Sağ olsun ilgilendi ve bilgilendirdi bizleri. İşte Barış Terzioğlu'nun marka hakkında söyledikleri;

Banz markası 2001 yılında Avustralya'da bebek ve çocuklar için ideal güneş gözlüğünü üretme fikriyle kurulmuştur. Bu gözlükler başı sarmalayan, elastik bantlı tasarımı ve 100% UV korumalı lensleriyle dünya genelinde aldığı ödüllerle haklı bir ün elde etmiştir. Zaman içerisinde çocukların hassas göz ve ciltlerini zararlı UV ışınlarından koruma amaçlarıdahilinde ürünlerine, şapka ve mayo koleksiyonlarıda da eklenmiştir. Banz markalı ürünler, dünya üzerindeki en sert UV iklimlerinde birine sahip Avustralya'da, Avustralya Kanser Konseyi tarafından tavsiye edilmektedir. Ürünler Tayvan menşeili olup, distribütörü olarak tarafımızdan Banz Inc. İngiltere ofisinden ithal edilmektedir.
 
Gözlüklerimize gelince Baby Banz (0-2 yaş) ve Kidz Banz (2-5 yaş) olmak üzere iki kategorimiz bulunmaktadır ve boyutları dışında aralarında bir fark yoktur. 20'ye yakın renk seçeneği olan gözlüklerimiz güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı %100 koruma sağlamaktadır. Klasik gözlük sapı yerine kullanılan ve çerçeve rengine uygun neopren kayışlar kolay ve uzun süreli kullanım için ayarlanabilir bir yapıya sahiptir. Suda batmayan malzeme özelliği olan bu kayışlar sayesınde hem ufaklıkların gözlüklerini atmaları hem de hassas ciltlerinin zarar görmesi engellenmiştir. Muadilleri arasında bebek ve çocukların konforu için çerçeve kısmında silikon kullanılan tek gözlük markasıdır.
 
Özellikleri:
- Silikonla destekli burun ve alın bölümü ekstra konfor sağlar.
- Banz gözlükleri Bpa ve ftalat içermez.
- UV400 kategori 3 lensler 100% UV koruması sağlar.
- Darbeler dayanıklı polikarbonat malzemeden üretilmiş çerçeve
- Suda batmayan, ayarlanabilir neopren kayışlar
- Baş çevresi genişliği: Baby Banz Min.43-Max.52cm ile Kidz Banz Min.48-Max.55cm
- Bütün Banz gözlüklerinin camları numaralı optik camlarla değiştirilebilir.



Benim aklımdaki sorular cevap buldu diyebilirim. Eğer hala soru işareti taşıyorsanız benimle iletişime geçebilir Barış Bey'den daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder